Viktig information om Gruppavtal Uppdaterad

Bjurtjärns Fiber EF har nu sagt upp gruppavtalet med COMHEM. Detta innebär att medlemmar som tecknat detta avtal kommer att behöva skaffa nytt avtal antingen direkt med COMHEM eller med annan leverantör i god tid före den 30/9 2020. Styrelsen har av flera skäl beslutat att inte ingå något nytt gruppavtal med COMHEM.

Möjliga leverantörer återfinns på IP-Onlys hemsida:

https://www.ip-only.se/privat

Här anger man Gata nr och ort varefter man kommer till en självaktiveringsportal. Sedan får man välja med hjälp av verktyget de tjänster man behöver.

Observera att tiden för gruppavtalet har förlängts från den 21/9 till och med den 30/9. Avtalet upphör den 30/9 2020 och att man ej kan byta dessförinnan.

Om man inte säger upp avtalet fortsätter detta att löpa men nu utan fiberföreningens rabatt och med en faktura som kommer direkt från COMHEM. Om du vill fortsätta med COMHEM behöver du således inte göra någonting.

Om du vill byta till annan leverantör, tänk på att inte teckna nytt avtal som börjar gälla före den 1/10 2020 eftersom det medför att man får betala dubbla avgifter för den tid som avtalen överlappar. Du måste också säga upp avtalet med COMHEM i god tid före den 30/9

Skriven av Jan-Olov Blix

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *