Lägesrapport onsdagen 2015-07-29

Hej alla Medlemmar!

Trots att det ju skall föreställa semestertider så ligger vi i föreningen i. Våra aktiviteter just nu är att värva medlemmar och teckna anslutningsavtal (detta fortsätter HELA augusti), upphandling av systemleverantör och kommunikationsleverantör (anbudstid t o m 31/7) samt upphandling av grävning som pågår t o m 31/8.

Till detta kommer att vi skall kontakta markägare för att komma överens om hur nätet skall dras fram på bästa sätt för dom. Vi kommer också att ta fram beskrivningar om grävningar på egen tomt och hur montering av skåp på era ytterväggar skall utföras. Vi ska också ragga några som kan hjälpa er att gräva, De kommer att läggas ut på www.sbfiber.se, vår hemsida.

Vi har idag mer än 600 undertecknade kontrakt! Den som hade trott det får räcka upp handen. Det är mer ån roligt att så många vill vara med. Det finns

ännu några medlemmar som inte skrivit på avtalet. Snälla ni, vänta inte utan gör slag i saken! Det finns också några som valt att inte bli medlemmar och vi

vill gärna komma i kontakt med er. Ring någon i styrelsen om ni är osäker på nyttan med fibern. Gå med nu till ett pris som aldrig återkommer!

Vi vill tacka alla positiva medlemmar och hoppas på en solig augusti.

Bjurtjärns fiber genom Stefan Arvidsson

Skriven av Eric Birgersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *