Lägesrapport 2016-06-27

Ursäkta att vi inte skrivit så mycket om läget på hemsidan på ett tag.

Det har varit en hektisk tid och vi har också kommit en bra bit på vägen.

Vi är nu på väg mot Kexsundsbron och området strax hitom. Det finns ännu

kvar ett par längre sträckor vid Vilången då vi väntar på svar från Bergvik skog om grävning på deras väg på den västra sidan. Vi har också kvar en snutt vid Kväggeshyttan då vi väntar på svar på samråd med länsstyrelsen. När det gäller Trafikverket så väntar vi också där innan vi kan gräva vid Boviken och mellan Sund och Dalåsen.

Stamledningen som kommer att gå från Kristinehamn och igenom vårt område mot kyrkan och vidare mot Storfors kommer att grävas av IP-Only och vi kan då lägga i vår slang.

Vårt nät kommer pga dessa förseningar troligen att tändas någon gäng i augusti – september. Vi kommer att dela ut boxar till er på södra delen så att ni kan förbereda inför fiberblåsningen.

Vi kommer snart att gå över bron och jobba med både tomter och grävning av stammar och stickledningar.

Information om tjänster kan ses på www.byalagsportalen.seoch vi kommer att presentera ett förslag på gruppavtal inom kort.

Vi vill också be om ursäkt för att vi har problem med fakturor pga ofullständig info från vår bank. Vi kommer att reda ut detta även om det varit svårt att hinna med att besvara alla oroliga medlemmars samtal.

Vi hoppas på en solig sommar

Styrelsen

Skriven av Eric Birgersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *