Lägesrapport 2015-10-20

Idag var det sista dagen att lämna in ansökan om stöd till Länsstyrelsen!

Trodde vi i alla fall. Det visar sig då att ansökan istället, just nu, skall vara inne den 20/11. Vi kommer därför att förlänga tidpunkten för att teckna nya avtal till den 10 november!!!

Ta nu chansen, alla ni som ännu inte kommit er för, bli med i vår förening och få bredband, TV och/eller telefoni till ert hus, ert företag eller ert fritidshus till ett pris som inte återkommer. Vår förening har i dagsläget 698 fastigheter som kommer att bli anslutna till Bjurtjärns Fibers bredband!!

Du som går med nu kommer att få stöd och behöver därmed betala

max 11 000 kr. Även om du just nu inte tror att du kommer att ha nytta av bredbandet kommer du att upptäcka senare att du har gjort rätt att ansluta dig.

Du som inte är med oss nu kan inte föreningen söka stöd för och därmed blir du tvungen att betala minst 5 000 kr mer. Har grävningen passerat er fastighet får ni betala minst 25 000 kr.

Vi tror att de fastigheter som inte har bredband kommer att bli svårare att sälja. Se till att ansluta din fastighet. Bredbandet kan sedan aktiveras senare och kostar inget att ha under tiden.

Kontakta oss om ni har frågor! Via hemsidan eller per telefon.

Hälsningar

Bjurtjärns Fiber Styrelsen

Skriven av Eric Birgersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *